Курсове по Unity3d и VR през учебната 2019-2020

За трета поредна учебна година започват курсове по разработване на игри и приложения за виртуална реалност в 51 СУ “Елисавета Багряна”. 

Тази година курсовете отново ще бъдат водени от създателя на проекта Васил Анастасов, те ще бъдат провеждани 2 пъти седмично поради големия интерес проявен от страна на учениците, като в началото на курсовете общо записани бяха 20 ученика.

 

Тазгодишните курсове за виртуална реалност са и тясно свързани с проекта Зона51, учениците ще се научат как да разработват и презентират своите проекти направени на Unity3d, както и някой от най-добрите идеи и приложения разработени от тях ще бъдат вкарани в проекта. Първото приложение разработено от учениците ще бъде виртуален музей с творбите на Винсент Ван Гог, в който потребителя ще може да влезе и да разгледа над 20 от творбите на художника.

През декември месец ще бъдат избрани 4 двойки ученици, които ще имат възможността да представят техния мини-проект на събитие, което ще бъде организирано в 51-во училище. Следете блога за повече информация, като дата, час, място и др.

Facebook
Facebook
YouTube
Vasil Anastasov
About Vasil Anastasov 92 Articles
You can check my biography on the page called "Vasil Anastasov" or in about the team :))

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван